Zorgbedrijf Harelbeke logo

Zin in een uitdaging binnen de zorgsector, samen met toffe collega’s? Bij Zorgbedrijf Harelbeke is talent van harte welkom. Meer dan 300 werknemers zijn het hart van ons zorgbedrijf. Dagelijks zetten zij zich in om de ouderen in Harelbeke te helpen en dat voelt goed. Ook jij kan je talenten bij ons ten volle ontplooien!

http://www.zbharelbeke.be

Op zoek naar een Kinesist(e)

  • Je werkt mee aan het ontwikkelen en uitvoeren van het zorginhoudelijk (paramedisch) beleid van het woonzorgcentrum, in het bijzonder voor wat betreft het activeren van de bewoners.

  • Je houdt het dagelijks bewegen en het therapeutisch bewegen blijvend op de zorgagenda.

  • Vanuit je expertise pak je, samen met de bewoner, niet alleen de lichamelijke kwetsbaarheid aan, maar ga je ook de psychische en relationele uitdagingen aan.

  • Met een multidisciplinaire aanpak rond bewegen, beleven en ontmoeten, draag je bij tot de tevredenheid, de zelfredzaamheid en de gezondheid van de bewoners.

  • Je bied ondersteuning aan de zorgmedewerkers. Zo draag je ook bij tot hun welzijn op het werk.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je basishouding stemt overeen met de missie, visie en waarden en normen van Zorgbedrijf Harelbeke.

Je bent houder van een universitair diploma in de kinesitherapie of een diploma van hoger onderwijs lange type buiten de universiteit in kinesitherapie (licentiaat of master in de kinesitherapie). Indien diploma behaald vóór 1 november 2002, een diploma van kinesitherapie, na een opleiding van minstens 3 jaar in het voltijds hoger onderwijs (gegradueerde in de kinesitherapie).

Als laatstejaarsstudent word je toegelaten tot de selectie op voorwaarde dat je binnen de termijn van 4 maanden je eindexamens aflegt.

gewenste ervaring

niet van belang

Wat bieden wij jou aan?

Wij bieden jou een halftijdse job aan met een contract onbepaalde duur (kan tijdelijk aangevuld worden met halftijds vervangingscontract voor medewerker die met zwangerschapsverlof is). Er zijn tal van mogelijkheden tot het volgen van vorming.

Het bruto startloon voor een halftijdse functie bij 0 jaar anciënniteit bedraagt minimum € 1 253,86.

Functierelevante beroepservaring kan worden meegenomen. We bieden ook extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.

Download bijlage(s)