Met tevreden en betrokken medewerkers zorgen voor mensen!

Net iets voor jou!

Jobs

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Onze troeven

Leren en groeien

We geloven in de ontwikkeling van ieders talent en willen de kans geven aan mensen om die te ontplooien. Er zijn tal van mogelijkheden om vorming en opleiding te volgen, en mogelijkheden om door te groeien in je loopbaan.

Vooruitstrevende en duurzame organisatie

Zorgbedrijf Harelbeke is innovatief en werkt aan een duurzame organisatie. We hebben een moderne, aangename infrastructuur en zorgen voor eigentijdse werkmiddelen. Naast een goede werksfeer zorgen we tevens voor een goede balans tussen werk-privé en een aangename organisatiecultuur.

Aantrekkelijke voordelen

We hebben een aantrekkelijk verloningspakket met tal van extralegale voordelen zoals een uitgebreid verlofpakket, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding voor woon-werk verkeer of gratis openbaar vervoer. Daarnaast krijg je als lid van onze sociale dienst een divers aanbod aan voordelen en activiteiten.

Vragen?

    Sybille Demeyere

    Directeur HR en personeelszaken

Love your job

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.
Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.
Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).
Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?